péntek, január 20, 2006

xxxl 2.

nem hinném, hogy pusztán pisikaki&tsairól lenne szó. ez pl. ugyanaz a történet, csak már nem merné akármelyik kreatív pr-os bedobni. eh, után fogok én ennek nézni a vackaim között.
ps. eh, addig is, legyen kötelező olvasmány fanon.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

najó, kukipunci. egyremegy. ugyanaz az ostoba, alsómadárfogásos "humor". ciki, de nem több.

Szomjas Zsiráf írta...

akkor több, ha külön érzékeljük a rasszista oldalát. az indexen szavazás is volt a pasisról, hogy ez most szexista vagy rasszista szerintünk. mintha mindig szépen le lehetne választani. nemtom, mennyit jelent (annyiszor kattingatok, amennyiszer akarok), de azok közül, akik szerint bármelyik is (mert sokak szerint egyik se), többen gondolták, hogy szexista.

kelebandi írta...

ezek a szavazasok engem igazabol hidegen hagynak, foleg az index kozonsegetol (lehet, hogy ez nagykepu gesztus, de ez van). de ha mar, szeretnem en latni egyesevel, hogy definialjak a rasszistat meg a szexistat, miegymas.... en spec nem veletlenul nem hasznaltam egyiket sem.
a meretproblemak pasik eseteben nem mindig egyertelmuek, engem magaban az nem is porgetne meg, viszont a borszin -meret parositas mindenfeleket megkongat, es nem gondolom ugy, hogy jogtalanul visitoznek, olyan ez, mint lelkesen hasznalni az eletter kifejezest, mint anno csurka, es a tiltakozo horgesre azt kacsintani, nem ugy ertem am. ilyen ocska besunnyogo pukikat uri klubokban nem eresztunk el, mert meg a vegen beveszik az illemkodexbe. de osszeszedem en ezt meg, amint jut ra idom.