vasárnap, szeptember 18, 2005

önkritika

vajon miért rippelem ki az egész Lword első szezont, ha alapvetően utálom és ott fikázom, ahol csak lehet? jaj de bonyolult egy lény vagyok, azannya.

update 1: L ugyanezt nyafogja a telefonba, jaj de sz@@@r, brrr, de ugye átmásolod nekem?? na, mégegy bonyolult lélek.
update 2: nem elég, hogy a freebase szétcseszi a dizájnomat, de az általa elküldött regisztrációs vackokra képes azt mondani, hogy hibás adatok, nehogy véletlenül hozzáférjek a dolgaimhoz. káotik ez a nap.

3 megjegyzés:

banditgirl írta...

ne. és a későbbi részek ugyanolyan nyálasan kikentek-kifentek.
azonban van olyan, hogy d-word, egy filmbe belenyomva több kis epizód, new yorki csajok csinálták, és nem is lenne olyan rossz, ha nem lett volna lekoppintva az l word cselekményszerkezete. de legalább emberkinézetű buzilányok vannak benne.

kelebandi írta...

hehe, deeeee. viszont erdeklodesunk es ebersegunk intenzitasat jelzi, hogy csak a harmadik dvd rippelese es megtekintese utan jottunk ra, gyanusan rovidek... naaa, minden negyedik fejezetet pakoltam at divx-be, en ugyes...
a d-wordben is van teniszezocsaj??? remelem, o legalabb minimalisan kezelni tudja az utojet... es az a ketkezes backhand, amit valami "leszbikus kurnyikova" cimu reklamfotozas alkalmaval eload, az egesz egyszeruen sziven dofott.

banditgirl írta...

ha-ha.
a francba. nemtok visszaemlékezni, van-e teniszező csajszi. Csak a rosszcsont, kócos-izmos leányzóra... ja, most eszembe jutott, hogy a teniszezócsaj helyett egy gyönyörű, magas, szintén izmos kézilabdás dredes szépség van...