vegyél sááárgadinnyét. A) portóival (magozott fél dinnye, ügyesen utántöltött portói), B) kockázva parmezánnal, hajszálvékony pácoltsonka-darabkákkal, fenyőmaggal.
és ha már a szakácsművészetnél tartunk, ma hazaér végre S, egy hét biarritz után (ostoba kérdés, de mocorog: miért mindig ilyen jó helyeken konferenciázik?), és mit kér vacsira? spenótot. kösz, mófaragu, tényleg jók a főzelékeitek.
update: öööö... hogy is kell spenótot gyártani?
és ha már a szakácsművészetnél tartunk, ma hazaér végre S, egy hét biarritz után (ostoba kérdés, de mocorog: miért mindig ilyen jó helyeken konferenciázik?), és mit kér vacsira? spenótot. kösz, mófaragu, tényleg jók a főzelékeitek.
update: öööö... hogy is kell spenótot gyártani?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése