kedd, július 08, 2008

torrpedo

a nap megnyugtató híre: mauresmo visszamondta a pekingi olimpiát - így keményvonalas bojkottpolitikámnak már csak egyetlen gyenge pontja van, a kísértéstől tegnapelőttig megkímélő dara torres. beh. előre borítékolható: nemes versenyben alulmaradtam.
ps. ide nekem egy lzr racer-t. aztán meg sem állok a zöld-szigetig....

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

nem hiszek a szememnek, ez a nő tényleg 41 éves, és ott lesz az olimpián és jól néz ki:
http://www.bestlifeonline.com/cms/publish/
health-fitness/The_Body_Creating_
Ripples.shtml
mosson fel valaki!!

kelebandi írta...

oke, jeannie longo 49 evesen nyert francia bajnoksagot es ezzel belepot pekingbe, nem kell azon a franya 41 even csodalkozni. nem kor az. khmmm.

Névtelen írta...

jó nő? ez a drogos izompacsirta??? megyek hányni...

kelebandi írta...

az is vicces, amikor valaki direkt raminerezik valamire, hogy aztan online hanyhasson. :o§
a doppingolas meg (mar ha arra gondolsz a drogokat emlegetven) sajnos minden elsportolonal gyanithato, ez van, ma ilyen a sport, es a felteves meg csak nem is falszifikalhato, legfeljebb a lehetseges hataraig gyengitheto - es dara torres nagyjabol ezt teszi, amikor onkentesen belepett az amerikaiak pilot antidrog kampanyaba, verteszteket csinaltat, es teljesen nyitott az ugyben, hogy mikor milyen flakonbol es mit eszik-iszik.
nem mellesleg, azt is bevallja, hogy evi 100.000 dollart kolt azza a teamre, ami a teljesitmenyeert dolgozik. szal ha nem is millio dollaros a baby, azert nekem megfizethetetlen.

Névtelen írta...

http://www.nbcolympics.com/blogs/
blog=alanabrahamsonsblog/postid
=148601.html#believing+dara
hasonló tojás.. akarom mondani vélemény.

kelebandi írta...

télleg nem vitáznék, mert nem igazán van miről, hisz mindannyian állítunk valami bizonyíthatatlan tojást, ugyebár, meg nem is teljesítményről akartam posztolni, mert a századmásodpercek - torres quasidelfinnel ellentétben - engem nem izgatnak, csak jókantiánus módjára engem teljesen elszédít, ahogy van. a vízben. nem előtte. nem utána, a vízben. így vagyok mauresmo fonákjával is. a szárazon, persze.
hát. fetisiszta disznó. bevallom.