szombat, október 29, 2005

atlanta airport

na, ilyen is van, ipod automata.

8 megjegyzés:

banditgirl írta...

bandi, megirnád hogy kell berakni a linkeket a kedvenc blogjainkra meg a többi linkre is? a francnak se tudom kitalálni, hogyan kell.

kelebandi írta...

kuldok emilt, nem tuok tageket berakni a posztba. :o(

banditgirl írta...

ahááá, szóval a tag a varázsige, már kezdtem kapizsgálni, sokáig tart? mert nem szabad nagyon elhanyagolni a disszertációt. mindenesetre hálás köszönet előre is.

kelebandi írta...

ja, mondom nagykepuen, hogy emilezek, kozben nem is tudom az emiledet, mert nincs benne a profilodban :o(
na, ujra probalkozom, a tageknel normalisan < ezzel nyitnak es > ezzel zarnak, de mivel nem fogadja el az atok, helyette (ezzel nyitok es )ezzel zarok, cserelgesd majd ki, lecci. remelem igy nem morog ram a bloggercomment:
bal klikk egerrel: view page source, ott ki lehet bongeszni a neked tetszo megoldasok kodjat.
menj be a sajat template menudbe, nalam a linkek a (Main0ArchivePage) utan vannak beillesztve: gepelj be egy (h2class="sidebar-title")a valasztott cim pl kedvenc blogok(/h2)
utana a linkek:
(ul)(li)(a href="urlcimbekopizva"target="bank")idejon
a link neve pl szomjas(/a)(/li)
utolso link vegen zard be egy (/ul) taggel, space nelkul.
mentes elott nezd meg, ugy alakul-e az oldal, ahogy szeretned, ha nem, nullazd le a valtoztatasokat es kezd elolrol, ha ok, mentsd el. en altalaban belepiszka elott az egeszet felkopizom eredeti allapotban a blocnotesba, sureamisure alapon.
ellenorizd le a page source-ban, lecci, ket pasztisz utan mar nem mindig gepelek safe modban.

banditgirl írta...

draga vagy. majd a konfim utan lesz csak idom ezzel jatszogatni, de halas kosz a reszletes utasitasokat. kicsit hottentottanak erzem magam, de nagy kalandvagyat erzek a tag-vilag felfedezesehez. aztan majd lehethogy bejelzek konzultaciora...

kelebandi írta...

hajra, bar ketlem, hogy megfelelo segitseg leszek, na de. szerintem az a legjobb, ha a neked tecco cuccok page sourceat atbongeszed, neoinformativ buli.

banditgirl írta...

hát kicsit még magas a nyelvezet. szóval nekem majd be kell irni egy ilyen qrva hosszú szöveget? mindegy, majd a konfi után még áttanulmányozom.

kelebandi írta...

kopizzal, es csak azt gepeld, ami perso a linkben. ugy nem hosszu.