kedd, augusztus 30, 2005

ihíííí

mittomén, ez egy illen nap, van az úgy, hogy már reggeli félálomban érzem, de szörnyű leszek is ma, és S kipislogván a párna alól csak nyöszörögni tud, ajajaj, kapcsold ki magad, vedd le ezt a vigyort, légy kedves és megértő és neeeeeeeee... késő. micsoda egy nap, azannya. és még csak most kezdődik. és fel fogom hívni L-t, nézzen be ide, olyan bosszanthatnékom van, hogy csak. cíberileg is.


ja, és ma bekötjük egymás fejét. S szerint ki kell élvezni az édes szingli lét utolsó perceit - én meg itt pancser módjára blogozódom befele.

3 megjegyzés:

banditgirl írta...

es akkor most mar domestic partnerok vagytok francia modra? es a nagykovetsegesdi is elintezodott akkor?

kelebandi írta...

nemtommikvagyunk. a hivatalos iratokon van olyan harmas, hogy hajadon, hazas, paxolt. na ezek vagyunk mi. es heterok is lehetnek paxosok am.
nagykovetseg korrektul es gyorsan visszakuldte a hazassagi papirokat, aztan a francia hivatalnokok panikoltak par percet, mer ilyenem van nekem, de aztan ugy dontottek, hogy ha hazasodhatnek is, akkor miert ne paxolhatnek.
mellesleg volt valaha is valakinek hivatalos magyar papir a kezeben arrol, hogy osszehazasodhat a baratnojevel???? hudemenovagyok.

banditgirl írta...

ha' meno vagy, az biztos.
bocs, ezt mar biztos elmagyaraztad, de a paxolas az az angol civil unionisdival hasonlithato ossze? Bar valami ugy remlik, hogy a paxolas a hazassag es a civil union kozotti dolog.
Vagy igy kerdezem: mi az ami a hazasoknak lehet, es nektek nem? Adoptalas? Csak ugy erdekel. Mert ezen a heten sexuality a tema a gender kurzusomon.
Amugy meg akkor isten eltessen mindkettotoket. Jo etvagyat a langusztafarokhoz, ami biztos finom volt.