kedd, október 17, 2006

izé...

mostanában egy csomót lógok Dvel, vagyis a lógás mint olyan nem igazán jó szó az együtt töltött időre, leginkább úszással, csúszással, focival, görkorival tömjük be időnk árván maradt réseit, aminek okán így október közepére egyrészt pofátlanul lebarnultam, másrészt kirángatódom az ellustuló önsajnálatból, harmadrészt meg mintha valami erőnlét is kezdeni bekacsintani, ha ez nem túl nagyképű így. negyedrészt a tegnapi két órás ázás a megfelelő hullámra várva (volt kb négy hűdejó, és egy féltucat futottakmég) mára heves szipogásba transzformálódott, és ötödrészt megint van egy baromi nagy kék foltom. és nem utolsósorban, egy hete nem volt könyv a kezemben. hö. mit túl nem élek.

4 megjegyzés:

Szomjas Zsiráf írta...

ez nagyon jól hangzik, jó volt olvasni.

banditgirl írta...

kell a mennyei manna a testnek is, nemcsak a leleknek, ugyhogy aszondom hajra...

kelebandi írta...

1. eszter: "The Blogger Profile you requested cannot be displayed. Many Blogger users have not yet elected to publicly share their Profile.
If you're a Blogger user, we encourage you to enable access to your Profile."
2. zsivany:na ja, csak elvileg van itt egy roppant remiszto allapotu anyag, amibol 12 ivnyi gyongyszemet kellene varazsolnom, lehetoleg tegnapra.

banditgirl írta...

ja, ismerem a problematikat, meg ha a multbol is csak. viszont. lehethogy egy irto komoly hatarido kell csak, elet vagy halal, igy ment ez nalam, mikozben sokat futottam az oceanparton meg bent is. mert kell a testnek is...