hétfő, október 09, 2006

because visibility matters

jó ideje érik már egy l word -ös poszt, főleg most, hogy a youtube-linkek meggyőző érvként működtek, és teljesen up to date vagyok a sztorival. vagy talán egy alexandra hedison -os poszt érik igazából, de ez személyes preferenciáim lebegtetésén túl teljesen értelmetlen körmondat lenne, hagyom is, hogy elhaljon, mielőtt teljesen elveszteném a lejtmotívot... talán mégis megragadok a minimálcélnál, és l word -ös lesz ez a poszt.
nem t'om, ki hogy van ezzel, én oly kivételes előszeretettel cincálom szét az l word -öt minden adandó alkalommal, hogy néha elbizonytalanít, mert túl könnyű préda, s az olyanokat én legtöbbször futni hagyom, aztán ezt valahogy mégsem, miközben mindehhez persze az kell, hogy végignézzem az egészet, alaposan, végig mormogva a mantrát, hogy én alapvetően utálom ám, de azért még nézzük meg a következő részt.... uh. ez van. és persze védhetném magam, hogy pölö a go fish-es rosa troche és guinevere turner is odateszi magát, joggal várnánk minőséget, és ha nem, akkor joggal vagyunk élesek, de hát... na.
annyi megnyugtató azért van abban a furán bonyolult viszonyban, ami az l word -höz fűz, hogy elnézve az anyázó kritikákat, nagyjából mindenki így van ezzel.
(és ha lehetne méééég merengeni hedison -on a negyedik szezonban, hajajj...)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

az l word arra jó, amire kitalálták. szórakoztatni azokat, akik erre vágynak. bomba csajok, erotika, könnyű estimese. nem is értem, mire fel ez a sok komoly kritika.

kelebandi írta...

na ja, kiveve, hogy az lwordos onreklam ennel tobbre hajaz. hat erre fel a komoly kritikak. viszont jogos ellenvetes lehet(ne), hogy ennek hala egy csomo emberkehez eljut - es csak igy jut el - a gender, rassz, transz etc. problematikaja. csak akkor meg lehetne korrektebbul odetenni a dolgokat.