hétfő, október 23, 2006

tü tir u tü poántö?

vasgolyók, index, vasgolyók, vazze... hát na. tömeges petanque-partit akartak tartani azok a vicces kossuth-téri urak, csak épp azt felejtették el, hogy betonon és füvön nem túl szerencsés. no meg a cochonnet is otthon maradt, oh maleur, miegymás. népi bohózat több felvonásban.
asszem nem is tudok mit mondani, vagyis tudok, csak öncenzúrázok. virtuális szobatisztaság okán, vagy mi.

update: azon meg mindig felcsúszik a szemöldököm, ahogy a hírekben (jelen esetben hír tv, nem mellesleg) rácsodálkoznak a tényre-álhírre, hogy huha, nők is megsérültek. mér', csak a faszik előjoga lenne a hőzöngés? szintén nem mellesleg, az is megérne egy misét, ahogy bizonyos szavak kilopódnak-belopódnak a közbeszédbe (megint csak hírtv), lásd most épp a 'rendőri túlkapás' kontextusának igyekvő rögzítése, ami nem pusztán x darab 'forradalmár' és fidesz-politikus nyilatkozatában szerepel kellő hangsúllyal, de az azt tagadó gergényi nyilatkozatának összefoglalójában is a 'jogszerű' jelző kézenfekvő alkalmazása helyett a 'tagadja, hogy rendőri túlkapás etc' szerepel, mintha csak pavlov mester laboratóriumi továbbképző kurzusából pottyant volna ide a hírszerkesztő.
eh. mindenesetre valamikor hajnaltájban azt konstatáltam, hogy minden egyes felszedett pesti utcakövet személyes sértésként élek meg. mi több.

Nincsenek megjegyzések: