péntek, július 07, 2006

dive

mégiscsak lesz focis poszt, hiába na, fogadkozás ide-oda, ha valami nyomja a csőrömet. és az újmódi búvár kundoktól halvány moroghatnékom támadt, naná, ennyi merülést ritkán látni focipályán, mint a portugáloknál, nem is tudom, miért nem jutott még eszébe senkinek, hogy összefaragjon egy klipet belőle. eddig Ginola volt nálam a verhetetlen ász, de most kénytelen volt átadni a helyét Cristiano Ronaldonak, aki már a Rooney elleni menetben is enyhén gázosan viselkedett, na de az elődöntőben... aztán már csak attól lett igazán moroghatnékom, hogy a korrekt kritikák mellett még innen is a buzizáshoz sikerült elkeveredni, s a the sun kedvesen csak "nancy boy"-ozva emlegeti a hirtelen közellenséggé váló manchesterit. hiába, ha nem szeretünk, tuti buzi vagy.
nna. (innen) nyugaton a helyzet változatlan, amikor a BBC-s rádiós williams tavaly ősszel megpróbált választ kapni a 20 premier league-es edzőtől három homofóbiára vonatkozó kérdésre, egy sem válaszolt.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

az angoloknál volt egy fekete játékos évekkel ezelőtt, aki felvállalta magát, de aztán öngyilkos lett.

Névtelen írta...

az angolok akkor nem buziztak, amikor a gólt fejelő csatáruk a cofjánál fogva húzta félre a trinidadi védőt, pedig de fair play mozdulat volt.