vasárnap, október 05, 2008

boybeater aka marcelle 6

mer' belekeveredtem valami helyre lingvisztikai f@vágásba arra nézvést, hogy a butched up értelmezhető-e vizibiliti vitákban. hát. és felhívnám a figyelmet arra, hogy ez itt ob, és nem mh, ugyebár.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

nahát. nem ő volt egyszer valami frei műsorban, csipogón rossz magyarsággal mutogatva mekkora sztár? egyébként meg biztos. mindenesetre csinoska. szintén zenész?

kelebandi írta...

oh, benson vagy hargitay?? egyebkent meg mittomen, amig nem az en agyam-kanapem-konyhaasztalom, tolem barmi lehet. telleg.

Névtelen írta...

Mariska egy gyönyörű, férjezett nő, van egy kisfia, és boldog heteró életet él. Igazán nem értem, miért vádoljátok még mindig.
A sorozatban alakított rendőrnő pedig férfiakkal randevúzik, és Mariska szerint is heteroszexuális.

kelebandi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
kelebandi írta...

ahm. hargitayrol mentek-mennek nagy vitak, en a beorolos pr-hadmuveleteket mindig gyanusnak tartom, de annal joval kevesbe erdekel, hogy agyaljak rajta. legyen, ami.
benson mas teszta, en jobban kedveltem a sztereotipiakat-elvarasokat nullazo butched up verziot, legyen akarmi, het-ho-bi, mint a barbiefied valtozatot, es asszem nem vagyok egyedul azzal a nezetemmel, hogy a karaktergyilkossagot is buntetni kellene. na de komolyan.

Névtelen írta...

és azok a hoyayek cabot és benson között!!!

kelebandi írta...

emlekeim szerint nem kellett cabotig varni, mar az elso szezon elso darabjaban odabiggyesztettek egy megtermett post it-ot, amikor a nyomozas kellos kozepen valami galeria-tulajdonos megadja noket inkabb kedvelo felesege telefonszamat bensonnak, mondvan, hogy szerinte fel kellene hivnia, vagy valami hasonloan csuszosan ketertelmu biztatas, amire ob fintorgott egyet, nyilvan, hogy az okos nezo rogzitse, itten most egy szubtextualis kacsintassal van dolga. hat. aztan lehetne meg agyalni mierteken felbuccsolas es visszabarbisitas ugyben, de en valahogy nem vagyok tul motivalt. a latszat ellenere.

Névtelen írta...

Mariska gyönyörű, és hiába fáj rá minden leszbikus foga, bizony nem az.lehet sirdogálni.

kelebandi írta...

izé. csak véletlenũl belebotlottam: tatort / lena odenthal. a nem visszabarbie detektív.