kedd, október 02, 2007

next try

aszongya a hírszerző, hogy "váratlan közelségbe került 17 év után a magyarországi melegek jogegyenlősége". waou, azannya. továbbolvasva kiderül, hogy "a képviselőcsoport, amint az várható volt, nemet mondott a meleg párok házasságkötésének SZDSZ által javasolt engedélyezésére..." khmmm. perszepersze, a regisztrált élettársi kapcsolat mégiscsak közelebb van a jogegyenlőséghez, mint a nem regisztrált élettársi kapcsolat, a máglyáról nem is beszélve, már ha vagyunk annyira merészek/ostobák, hogy egyrészt euklideszi geometriába gyömöszöljünk bármiféle jogi szabályozást, másrészt párásodó tekintettel bólintsunk a haladás fennkölt eszményére... szal félretéve a centizést: most akkor van jogegyenlőség vagy nincs? ja hogy nincs, de már majdnem? hát. jajdeszép.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

szerintem kell a regisztrált élettársi kapcsolat, nem kicsit, nagyon. a mindennapi helyzetekben is megoldást jelenthetne, mint például egy ajánlott levél átvétele.

Névtelen írta...

Olyan ez, mint amikor a fa alatt egy kifestő van és azzal vigasztalják pistikét, hogy a jézuska majdnem hozott egy ps3-at. nesze semmi, fogd meg jól.

Névtelen írta...

kisati: lehet, hogy egy párodnak szóló ajánlott levelet át tudsz majd venni, de hogy regisztrált élettársi kapcsolatban élőként hogyan lehet majd örökbe fogadni, vagy művi megtermékenyítést kérni... nekem ezek a postára járásnál fontosabb kérdéseknek tűnnek, és épp ezek mutatják meg, hogy a r.é.k. inkább egy csapda, mert hátrányt jelent majd a jelenlegi helyzethez képest.

Névtelen írta...

szerintem várjuk meg, mi lesz a rékben, addig igazán kár temetni.