hétfő, december 18, 2006

玉米 aka yumi

csak mert lgt megy, és közben beugrott a "mire megy itt a játék?", békés ebéd utáni asszociációs akármi. a boxról meg beugrott m, akivel együtt salátáztunk eccer, mikor még nem volt világbajnok - igaz, már nem az, de lesz visszavágó, szal ez inkább bizonytalan. (a salátázás egyébként a szokásos meleg kontextusban kell érteni, mert rajtunk kívül jelen volt ugye m az aktuális barátnőjével, meg egy exe, meg annak egy exe, meg annak egy majdnem-exe. és persze mindez nem hivatalos, teccenek érteni, a szponzorok vagy mi.) aztán egészen váratlanul beugrott li yuchun, a boxolós klipje okán (van neki nem boxolós is ám, nem is egy, egyik jobban fáj, mint a másik.), meg az, hogy milyen vicces, befutni az épp aktuális szépségkánon tagadásával, ráadásul egy hasonlóan megrázó nevű tévés baromságban, mint a Mongolian Cow Sour Yogurt Super Girl's Voice... aztán meg beugrott, hogy még nem is kávéztam.

ps. egyébként a box meg ilyen.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Li Yuchun nekem az izlandi Siggát idézi vagány megjelenésével, szép, erős hangjával. Sigga is hasonlóképp nézett ki ilyen korban. Ez a laza, vagány típus sokkal inkább bejön nekem, mint a divatos cicababák. Remélem, igazi feminista.

kelebandi írta...

oh. hát a laza vagany kulcsin nem rejt feltetlenul igazi feministat (milyen is az?), mint ahogyan - en ezugyben eccer lehidaltam, azota mar nem lepodom meg - a hijab alatt is talalhatunk harcos nougyi amazont.

Névtelen írta...

Amúgy Li YuChun után szabadon a kínai tehetségutató versenyben sok hasonlóan laza nő indult. Sőt ikonná vált sok fiatal nő szemében Li YuChun (pozitív példa). Viccesen: Csak nem a Nagy Rigalánc Édeméremre gyúrnak?

Névtelen írta...

Amúgy neked mi fájdalmas Li Jü Csun klipjeiben?