______________________
600 g finomra darált mandula
600 g cukor
5 kanál sárgabarackszirup
250 g porcukor
2 tojás
______________________
mandula-cukor-szirup hármasból gombócot gyurmázni, elnyújtani másfél centi vastagra, bekenni a tojásfehérje-cukorból vert kemény habbal, egy óráig állni hagyni. kiszaggatni (akármilyenre, tradicionálisan csónakforma a menő), 5 percre belökni egy aligmeleg sütőbe, aztán 24 órára békénhagyjuk valami hideg helyen.
600 g finomra darált mandula
600 g cukor
5 kanál sárgabarackszirup
250 g porcukor
2 tojás
______________________
mandula-cukor-szirup hármasból gombócot gyurmázni, elnyújtani másfél centi vastagra, bekenni a tojásfehérje-cukorból vert kemény habbal, egy óráig állni hagyni. kiszaggatni (akármilyenre, tradicionálisan csónakforma a menő), 5 percre belökni egy aligmeleg sütőbe, aztán 24 órára békénhagyjuk valami hideg helyen.
2 megjegyzés:
imáááádom
csinaltunk nugatot is am (nem feheret), az se kutya..
Megjegyzés küldése