péntek, november 30, 2007

soapbox

nnna, egy újabb díszpinty.
ollan vicces ez a coming out dolog, de télleg. az anne will affér még ki se hűlt, és a siegessaeule (28. o) már azon hümmög, mér nem kell ettől olyan nagyon boldognak lenni melegéknél, aztán jön cornwell, aki lelkesen csacsog házasságról és melegjogokról, engem meg kiráz a hideg.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

jesssz! eddig is kedveltem a scarpetta-sorozat miatt, kay leszbikus unokahúga a kedvencem!!! még több, önmagát vállaló híres leszbikus kell, hajrá!

kelebandi írta...

szvsz eddig sem volt titok pc leszbikussaga, legalabbis 2000 februarjatol tuti nem, lasd az akkor leadott law and order epizodot (panic), ami bizony nagyon is valos tenyeken alapul, de hat igy jar, aki ferjezett fbi ugynokokkel hetyeg - a tvben, persze, mert pc azert ennel jobban meguszta.

Névtelen írta...

jó, eddig is lehetett tudni, most meg nyíltan beszél róla. szar író, de attól még vállalhatja magát.

kelebandi írta...

az egyetlen bibi az effele kikamingolasokkal, hogy a media megkapja a csontot, es ragja is, mintha ez lenne a dolga; will-ben megkapta a sikeres es noies leszbikust, pc-ben meg bonuszkent a konzervativat, igy aztan nem lehet tobbet sirni vizibiliti ugyben, mikozben meg ugye ez nem az a vizibiliti, ami jot tesz a nep ecceru leszbikusainak, mert szepen kreal egy elfogadott leszbikus-kepet, a bele-nem-ferok (csunyacskak - luzerek - buccsok - etc) meg maradnak ott, ahol eddig is voltak, most ragozzam??