kedd, május 09, 2006

*i*feel*goud*

uh, na, télleg. azért hihetetlenül magasröptű konklúziót sikerült összehozni mindebből. mellesleg. erről jut eszembe, van valami más kváziszervi hasonlóság is ám leszbikusok és pasik között, szintén roppant tudományosan. naná.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://hvg.hu/Tudomany/20060509homos.aspx
itt is ugyanaz. nem igazán értem, miért reagálna egyformán egy leszbikus és egy meleg agy a mindenféle feromonokra, mikor nyilvánvalóan nem ugyanannak örül... a logika szerint a hetero nők valójában bik, a hetero pasik meg szóhoz sem jutottak.

kelebandi írta...

mer' a hvg mindent osszekevert...
az elso variacioban en nem igazan latom a biologiai faktort, de biztos a rossz szemuvegemet biggyesztettem az orromra.

Szomjas Zsiráf írta...

hm, a hvg-s szösszenetből számomra csak az vonható le, hogy egyáltalán nem tartom bizonyítottnak, hogy a hormonokra való reakció (vagyis az ún. biológia) bármi "nem-biológiait" megelőzne.

juteszembe: 10 éve a fű szagára konkrétan görcsbe rándult a gyomrom és utálkoztam és menekültem (nem biológiailag, hanem pavlovilag, bár most akkor nem is tudom, hogy az mennyire biológiai, de mondjuk, hogy nem az az említett cikkek szerint). most meg úgy vagyok vele, hogy hmmmmm, jujjj de finom, mééég.

kelebandi írta...

nekem megint a szokasos paripam mocorog: ezek a biologiai-nem biologiai cimkek tulsagosan fluidak, hisz nem tudunk olyan kiserleti alapanyagot produkalni, ami ne lenne kiteve a vizsgalatot megelozoen mindenfele hatasnak; jelen esetben egy leszbikus agya nyilvanvaloan nem a ferfi hormonokra fog beindulni, felteve, hogy elfogadjuk, egy no onszantabol lesz leszbikus, es nem onmaga ellenere, no de ez meg nem jelenti azt, hogy mindez biologiai alapon lenne igy, s nem valami az agy altal elsajatitott reakcio - amire egyebkent van pelda, lasd szomjas es a fu esete; mellesleg ezt elcsesztuk, 10 eve kellett volna kivallatni az agyat, hogy aztan most jol lecsekolhassuk, mi valtozott. pech.