csütörtök, április 19, 2007

j-3

na, megyünk kanadába?? - vigyorgunk össze s-el, ha szóba kerül a választás, igaz, savanyú egy vigyor, de vigyor. közben mindenhol százalékok, meg utolsó elemzések, meg hatásos érvek, hajajaj. sarkozy jánospálozik és dögólozik egyszerre, miközben nagyon szigorúan rendet igér, le pen lefranciázza a második generációs kerületieket és velük együtt óhajt harcbaszállni a bevándorlás ellen, a bal jobbos témákon lovagol, a szoádizan közép meg a vörös-tenger szétválasztásánál is nagyobbat igér, jobb-bal koalíciót. szerencsére itt a magát alakító szélsőbal, nélkülük valami abszurd darabban érezném magam.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

szerinted ki győz?

kelebandi írta...

fogalmam sincs. masodik fordulora sem eskudnek, a szagertok sarko-sego parost varnak, en meg kezdem ugy gondolni, hogy teljesen nyitott a dolog, le pen aligha jut be, de van harom egyarant eselyes jelolt, es azon sem lepodnek meg - foleg a neten keringo egyre veszettebb pletykak utan -, ha vegul sarko az elso forduloban kiverezne. sot.

Névtelen írta...

jaj a pletykák. zaftos e vagy?

kelebandi írta...

guglizd meg, en nem szivesen terjesztenem, mig ketes pletyka statusszal bir. viszont a pletyka neten kivuli valo teljes hianya (noha allitolag a kovetkezo marianne lehozza) erdekes hummogesekre biztat: a francia nyomtatott es elektronikus sajto nyilvanvaloan ket sebesseggel bir, a sego-holland paros maganelete nem tabu, sot, sarkoe az. mondjuk ez azutan, hogy tavaly belugyminiszterkent visszavonatta a felesegerol megjelent konyvet, egyaltalan nem meglepo - keves ujsagiro szereti, ha a tokeit morzsolgatjak.