csütörtök, június 08, 2006

.... mégis úgy érzem, hogy tisztesség dolgában....

na. rolls frakció nóta, megvan? a megelőző sorok miatt állt a bál az egymillió fontos hangjegy körül, ha még homályos lenne. akinek ezután is az, az menthetetlen. van valahol egy porosodó kazi pár ezer km távolságban, előző életem dobozban kornyadozó relikviái között, nem az a múzeum, herr vonnegut, de ha egyszer kézközelbe jut, leporolom és belököm a nyöszörögve, de működő mk huszonhetesembe... szóval ez az egyébként felejthető nóta zakatol ma a fejemben, lelőhetetlenül. nincs mit tenni, hagyni kell lejárni.
a váratlan és kezelhetetlen felbukkanás oka eccerű: az interszexuálisok rendbefaragásának orvosi praxisában alkalmazott orvosi protokollok egyike, amibe véletlenül botlottam bele, megerősítendő ama közismert tételt, hogy kukac körül forog a világ.
hát. a nőügyi faragás alapvető kritériumai, fontossági sorrendben: termékenység, penetrálhatóság, majd utolsóként a sorban: a szexuális aktus okozta gyönyör. uraknál kicsit másként áll a helyzet: penetráció képessége aka erekció, szexuális aktussal járó gyönyör, termékenység, majd utolsó helyen -- ahol a nőknél a gyönyör lehetősége szerénykedik -- az állva vizelés képessége. na. meg is érkeztünk eme roppant szimbolikus súllyal terhelt aktushoz, amivel úton-útfélen oly boldogan élnek hímnemű embertársaink (performatív ez, szomjas? mármint), ah, virilitás. a marokra fogott (à la nádas péter, naná), nem az a anyucitól ellesett finnyásan kétujj közé csippentet virilitás, persze.
és nehogy kétségbe essünk, van
p-mate, viril hölgyeknek, hamár olyan fontos, mint az orgazmus. csak tessenek stílszerűen marokra fogni, ahogy illik, de ügyesen ám, vigyázni a frencsmanikűrös körmökkel.

Nincsenek megjegyzések: