kedd, március 15, 2005

szómágia

Én nem igazán ismerem széphazám parlamenti viszonyait, a Duna parti fehérházban viszont jártam vala néhányszor, évekkel ezelőtt, s az már akkor is elég felszereltnek tűnt, már ami a dossziékat/ számítógépeket/ titkárnőket/ lelkes politikusimitátorokat illeti. Szal nem hinném, hogy ha egy képviselő tájékozódni akarna, mielőtt teszem azt kinyitja a száját a sajtó előtt, ne tehetné meg. Már ha akarna.
Mindez a pedofíliába bújtatottan buzizó semjénféle családmentőkről jutott eszembe, miközben egy cikket nyálaztam át az Európa Tanács egyik jelentéséről, mely - mit ad 'sten - a kiskorúak kárára elkövetett nemi erőszakot tárgyalja. Elég érdekes. Az esetek 72%-ában ui. az erőszak elkövetője családtag, ami szerény női logikám szerint minimum incesztus, ugyebár, bár azt kérés nélkül is belátom, hogy a családvédelmi hiszti saját magát qrná valagba ezzel az adattal, és azt nem szivesen tenné, már ha jól sejtem anális affinitását.
Az az apró adalék, hogy az ehhez csatolt felmérés szerint a megkérdezettek 74%-a esküdött fel arra, hogy a fiatalkorúakat megerőszakolók családon kívüli "idegenek", vagyis csúnya pedofilok lehetnek csak, nem menti Semjént. Ebben a 74%-ban nem voltak jelen "családvédelmi szakpolitikusok".
Hát így kell négy legyet egy csapásra. Gyűlöletünk tárgyát beazonosíttattuk, kipipálva. A családon belüli erőszak összes mocskát besöpörtük a szőnyeg alá, kipipálva. Szavazói tábor megkapta a mannát, kipipálva. Megint jól megkapaszkodtunk a kicsi fotelunkban, mindenki látta, megérdemelten a miénk ez, kipipálva.

(mellesleg: http://www.aivi.org/)

Nincsenek megjegyzések: