hétfő, január 22, 2007

.txt

egyébként meg van abban valami, ahogy l kioktatott a múltkorában. aki nem tudja magát eladni, haljon meg. aki nem akarja, az is. beleértve magamat is, persze. ez egy ilyen pálya, nem való morálatlétáknak, oszt csókolom.
jut eszembe mindez arról, ahogy az l word igyekszik belekapaszkodni mindenféle kurrens okosságokba, olyan hívószavakkal, mint "butch/femme dynamics, class, lesbianism vs. bisexuality, transgender issues, and even race". tovább is van ám, OurChart, "a dynamic and vibrant online community of women who love women", eeeee. megnéztem az első részt.
és elszalasztottam egy szépiát, aki pánikszerű távozása közben tintacsomókkal lövöldözött. én meg tátott szájjal bámultam először a szépiát, aztán a foszló tintacsomókat. hihetetlenül szép mindkettő, bár az első nem érdek nélkül tetszik, ugyebár, baromi jó salátát lehet belőle gyártani.
eh. freud doktor biztos erről is roppant mélyértelműen tudna értekezni.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

engem néha egy óriási töltőtoll üldöz álmomban, és hatalmas tintapacákkal terrorizál. becsöngetek freudnál.

Névtelen írta...

a szépia az a tintahal? megértésből reménytelen.

kelebandi írta...

cephalopod mindketto, de azert rendesen kulonboznek egymastol. ha tengerparton járva belebotlanal egy tenyernyi feher ovalis akarmibe, az a szepia belso meszvaza. a tintahalnak meg nincs ilyen.

Névtelen írta...

bocs, de nem allhatom meg:
tintahal=sepia (Sepia officinalis)
törzs: Puhatestûek >>
>> altörzs: Hejasok >>
>> osztály: Lábasfejuek v. Fejlabuak (Cephalopoda) >>
>> ezen belul vannak a tintahalak (Sepia), polipok (kalmár-polipok v. óriás kalmárok), stb.